Vores historie

Mit navn er Patrick Ireland og jeg er pitmaster hos Chubby Boys Barbecue. Min historie og de første minder om ægte BBQ begyndte i Chicago Illinois  i midten af 1980'erne ...

Læs vores historie

Mobil Catering; Priser fra 2.500 kr.

Chubby´s tilbyder mobil catering med kold og varm buffet.  Grill-mesteren ankommer 2 timer inden servering og opstiller grillen med et serveringstelt. Der skal til opstillingen bruges 20m2 på fladt fast underlag.  Eventuelle rester pakkes i foliebakker for nem genopvarmning til f.eks. natmaden eller dagen derpå. Det hele tager typisk 4 - 5 timer. Kontakt Chubby´s og hør om vi er ledige på din fortrukne dato.

 

Levering; Priser fra 500 kr.

Maden leveres klar til servering i termokasser hvor det holder sig varmt i mindst 4 timer. Kødet leveres i hele stege og stykker og skal skæres lige inden servering. Termokasser er inkluderet i prisen. 

Fantastisk mad i rigelige mængder!!

Thomas Adler Petersen - 13/07/2018

Mange tak for super god mad til vores sommerfest på gartneriet Hedegarden. Det var helt fantastisk, virkeligt godt, dejligt mørt og velsmagende. Det er ikke sidste gang vi gør det.

Lars Christiansen - 16/07/2018

Tusind tak for fantastisk mørt kød og lækkert tilbehør til vores barbecue fest i lørdags. Det var alle pengene værd! Alle gæster og vi selv var meget imponeret og så var det fedt du kom med din sjove grill.

Lone Petterson - 10/07/2018

Intet mindre end fænomenalt. Han kom, han serverede og han kørte igen. Bum! Det var nemt og det smagte fantastisk. Ydermere var der masser af gode grill-anekdoter at hente i mellemtiden. Gæsterne talte næsten ikke om andet resten af aftenen...

Joachim Holm - 11/06/2018